Næste event:

Talentskole uge 42

Sjovt og hårdt

Høre Jibril snakker om hans oplevelse hos os indtil videre. Keep working hard with smile 😃 and the sky will be your limit boy.

 

Giv aldrig op!

Du vil komme til et punkt i dit liv, hvor du stiller dig selv spørgsmål. De svage vil forsøge at finde den nemmeste vej ud. Husk mine lektioner fra i går, stod på dagens velsignelse og stirrer på morgendagens succes. Det kræver tro, hårdt arbejde, mod, ofre, tålmodighed og selvtillid. Opgiv aldrig din drøm, og vigtigst af alt, at du aldrig selv giver op. Tak til Lasse Torp og Lasse Tvede von Magius for videoen.

 

Kan du gætte, hvem det er?

Europa League finale konkurrence mellem Chelsea – Arsenal

Du har muligheden for at vinde forskellige præmier:
– Arsenal hjemmebane trøje
– Pimpongs Talentskole trøje

Du skal bare gætte resultatet af kampen, for at deltage.Desuden kan du vinde en hemmelig præmie, hvis du kan gætte hvem Pimpong er klædt ud som. Du skal skrive dit svar på vores Facebook side.

Mentaltræneren

Mentaltræneren hjælper talentskolen

For at nå langt med ens sport, skal man træne det fysiske, det tekniske, det taktiske, og ligeså vigtigt det mentale, til at binde det hele sammen. Mentaltræneren – Peter Holst kan hjælpe spillerne til at se, høre og føle, hvad de rent faktisk kan gøre med deres talent, hvis hjernen også bliver taget i brug.

Det er rigtig spændende at kunne byde Mentaltræneren velkommen som sponsor for talentskolen. Peter vil kigge forbi i efterårsferien med input til både spillere og forældre.

Er du nysgerrig – kan du læse meget mere om Mentaltræneren – Peter Holst på deres hjemmeside.

Centrum Fysioterapi Viborg

Centrum Fysioterapi er ny sponsor

Så kan vi med stolthed byde Centrum Fysioterapi velkommen som sponsor. Hos Centrum Fysioterapi er der ni dygtige fysioterapeuter, som kan hjælpe dig med den helt rette behandling.

De arbejder alle med de samme værdier, som vi gør på talentskolen: god energi, højt humør og arbejdsglæde. Det er noget vi kan lide!

Du finder Centrum Fysioterapi på Vesterbrogade 8 i Viborg – som aktiv fodboldspiller vil du helt sikkert få brug for deres ekspertise på et eller andet tidspunkt. Se hvad de kan hjælpe dig med på centrumfysviborg.dk.

IT Pilot

IT Pilot støtter talenterne

IT Pilot bydes velkommen som ny sponsor for talentskolen i 2019. Tak til Kenneth for opbakningen.

Hos IT Pilot kan de hjælpe dig med hjemmesider, webshops og hosting. Skulle din computer drille, har de helt sikkert også en hjælpende hånd til at få styr på den igen!

Klik ind forbi itpilot.dk og se meget mere om, hvad de kan gøre for dig.

Sani Events

Velkommen til Sani Events

Sani Events og Niels Ole bydes velkommen som sponsor for talentskolen.

Niels Ole Pedersen er en stor eventmager i Viborg – han arrangerer erhvervsnetværk og de mest fantastiske oplevelsesrejser til USA. Jeg glæder mig til at samarbejdet.

Restaurant Flammen

Velkommen til Restaurant Flammen

Vi kan med glæde byde Restaurant Flammen i Viborg velkommen som sponsor for talentskolen.

Restaurant Flammen er del af Viborg Kaserne – lige præcis i den bygning, hvor de værnepligtige før i tiden blev bespist!

Go´ mad – det kan de lave og har du ikke allerede været der – så skynd dig at bestille bord online på deres hjemmeside.

Vin & Vin Viborg

Vin & Vin støtter talentskolen

Vi kan med glæde takke for opbakningen fra Vin & Vin, som i år er trådt til som sponsor for talentskolen. Vi er rigtig glade for deres opbakning.

Hos Vin & Vin kan du få de bedste vine og specialvarer. Er du på udkig efter en god gave – så er det også bare en tur ind til Nicolai på Koldingvej – de har det hele!

MK Huse - byggefirma i Viborg

MK Huse støtter op omkring talentskolen

MK Huse er med som ny sponsor for Pimpongs Talentskole i 2019 – tak til Jesper Lauridsen og Jesper Thybo for deres opbakning.

Hos MK Huse kan du få bygget lige præcis det hus, du går og drømmer om. Deres dygtige arkitekt har gennem tiden tegnet mange lækre huse i Viborg og omegn og lige nu arbejdes der på fuld kraft ude i Tapdrup, hvor de bygger 26 lavenergihuse til udlejning.

Klik ind på deres hjemmeside og læs mere om og se nogle af deres huse.