Næste event:

Talentskole uge 42

Nike og Sportmaster støtter Pimpongs Talentskole

Ny tøjsponsor på plads

Det er en fornøjelse at vi i dag kan præsentere vores nye tøjsponsor på Pimpongs Talentskole. Vi har lavet et spændende samarbejde med Nike og Sportsmaster, som den kommende årrække vil stå for at levere en lækker tøjpakke til både spillere og trænere.

– Nike er i min verden indbegrebet af kvalitet og innovation, og jeg glæder mig til at samarbejde med Sportsmaster, som ud over at levere tøjet også stiller en webshop til rådighed, hvor deltagerne kan shoppe Pimpong-produkter, siger Razak Pimpong.

Og heldigvis går glæden begge veje:

– Vi har længe fulgt Razak og hans talentskole. Den står for os som noget helt specielt. Razak har sin helt egen måde at gøre tingene på, og det vil vi rigtig gerne være en del af. At hjælpe børn med positive sportsoplevelser er lige i Nikes og Sportmasters ånd, siger Mik Strange Gertsen.

Inden for kort tid vil vi præsentere den nye Nike-tøjpakke for alle jer, der har tilmeldt sig dette års talentskole.

Sjovt og hårdt

Høre Jibril snakker om hans oplevelse hos os indtil videre. Keep working hard with smile 😃 and the sky will be your limit boy.

Giv aldrig op!

Du vil komme til et punkt i dit liv, hvor du stiller dig selv spørgsmål. De svage vil forsøge at finde den nemmeste vej ud. Husk mine lektioner fra i går, stod på dagens velsignelse og stirrer på morgendagens succes. Det kræver tro, hårdt arbejde, mod, ofre, tålmodighed og selvtillid. Opgiv aldrig din drøm, og vigtigst af alt, at du aldrig selv giver op. Tak til Lasse Torp og Lasse Tvede von Magius for videoen.

Kan du gætte, hvem det er?

Europa League finale konkurrence mellem Chelsea – Arsenal

Du har muligheden for at vinde forskellige præmier:
– Arsenal hjemmebane trøje
– Pimpongs Talentskole trøje

Du skal bare gætte resultatet af kampen, for at deltage.Desuden kan du vinde en hemmelig præmie, hvis du kan gætte hvem Pimpong er klædt ud som. Du skal skrive dit svar på vores Facebook side.

Mentaltræneren

Mentaltræneren hjælper talentskolen

For at nå langt med ens sport, skal man træne det fysiske, det tekniske, det taktiske, og ligeså vigtigt det mentale, til at binde det hele sammen. Mentaltræneren – Peter Holst kan hjælpe spillerne til at se, høre og føle, hvad de rent faktisk kan gøre med deres talent, hvis hjernen også bliver taget i brug.

Det er rigtig spændende at kunne byde Mentaltræneren velkommen som sponsor for talentskolen. Peter vil kigge forbi i efterårsferien med input til både spillere og forældre.

Er du nysgerrig – kan du læse meget mere om Mentaltræneren – Peter Holst på deres hjemmeside.

Centrum Fysioterapi Viborg

Centrum Fysioterapi er ny sponsor

Så kan vi med stolthed byde Centrum Fysioterapi velkommen som sponsor. Hos Centrum Fysioterapi er der ni dygtige fysioterapeuter, som kan hjælpe dig med den helt rette behandling.

De arbejder alle med de samme værdier, som vi gør på talentskolen: god energi, højt humør og arbejdsglæde. Det er noget vi kan lide!

Du finder Centrum Fysioterapi på Vesterbrogade 8 i Viborg – som aktiv fodboldspiller vil du helt sikkert få brug for deres ekspertise på et eller andet tidspunkt. Se hvad de kan hjælpe dig med på centrumfysviborg.dk.

IT Pilot

IT Pilot støtter talenterne

IT Pilot bydes velkommen som ny sponsor for talentskolen i 2019. Tak til Kenneth for opbakningen.

Hos IT Pilot kan de hjælpe dig med hjemmesider, webshops og hosting. Skulle din computer drille, har de helt sikkert også en hjælpende hånd til at få styr på den igen!

Klik ind forbi itpilot.dk og se meget mere om, hvad de kan gøre for dig.