Næste event:

Talentskole uge 42

Hej! Jeg hedder Stefan

Mit navn er Stefan Balogh, jeg er 29 år gammel og kommer fra Rumænien. Jeg har arbejdet som assistenttræner i seriefodbold hos Møldrup Tostrup og Viborg F.F. Jeg er uddannet som idrætslærer og landmand. Jeg er begyndt at spille fodbold som 10-årig, efter at jeg så en landskamp, hvor Rumænien slog England ved VM i Frankrig i '98. Fra det tidspunkt blev fodbold en stor del af min hverdag, og det er jeg meget glad for.

Selvom jeg ikke har spillet som professionel, har fodbold lært mig en masse ting om livet og har hjulpet mig med at blive integreret hurtigt i det danske samfund. Takket være fodbold var jeg heldig at møde Razak Pimpong, som for to år siden tilbød mig muligheden for at være med som træner i hans fodboldskole. Det sagde jeg ja til med det samme,  da jeg synes det var en fantastisk ide at lave en fodboldskole, som er lidt anderledes end alle de andre. 

 

Mine gode råd

Hver træning skal have et formål. Hvis de har et mål i fremtiden, så ved du, hvad du skal arbejde med her og nu.
I fodbold er der lige så mange opture som nedture. Det er vigtigt, at man holder den samme indstilling på de dårlige dage som på de gode. Det er hårdt at være motiveret i modgang, men en god fodboldspiller har en positiv indstilling i både medgang og modgang.
Vi ved alle, hvad vi er gode til, og hvad vi er knap så gode til. Det er vigtigt at selvtræne, og især at træne din svage punkter til de bliver dine styrke. Det er nok knap så sjovt og behageligt, men det er nødvendigt, hvis man vil være en god fodboldspiller.
Man skal altid være glad, når man spiller fodbold. Selvom man har en dårlig dag i skolen, glemmer man alt, når man møder sine fodboldkammerater på banen. Husk at smile til hinanden. Det smitter.

Om Pimpongs Talentskole

Tilmeld dig næste fodboldskole

Vi ses i efterårsferien 2018