Næste event:

Talentskole uge 42

Pimpongs Weekendtræning

Hen over året tilbyder vi weekendtræning for U9-U12 piger og drenge. Her arbejder vi med individuel træning samt afslutninger, teknik og spilforståelse.

Som udgangspunkt er det for de børn der gerne vil noget mere med deres sport. Vi træner 90 minutter - du skal møde op omklædt kl. 10 og det eneste du skal medbringe er en drikkedunk. Vi slutter træningen af med lidt frugt.

I er velkommen til at aflevere jeres børn kl. 10 og hente dem kl. 11.30, men vil I overvære træningen, er det også helt i orden.

Weekendtræning med Pimpong

Sted: B67 & Søndermarken IK

Vi afholder Pimpongs Weekendtræninger på B67 og SIK´s baner - du får besked om, hvor du skal møde, når du har tilmeldt dig. Vi mødes ved p-pladsen kl. 10.

Årgang: U9-U10-U11-U12

Du kan deltage hvis du er U9, U10, U11 eller U12 spiller og weekendtræningen er for både piger og drenge.

Dato: Se herunder

02. august - tilmeld dig her
09. august - tilmeld dig her
30. august - tilmeld dig her
13. september - tilmeld dig her
27. september - tilmeld dig her
04. oktober - tilmeld dig her
25. oktober - tilmeld dig her
08. november - tilmeld dig her
22. november - tilmeld dig her
06. december - tilmeld dig her
20. december - tilmeld dig her

Tilmelding

Du skal tilmelde dig til hver træning - send mig en sms med dit navn på tlf. 81 74 30 12, en mail på info@pimpongstalentskole.dk eller som kommentar på vores Facebook-opslag.

Pimpongs Weekendtræning

Weekendtræning Prisoversigt