Redoffice Konpap

Redoffice Konpap er ny sponsor

Redoffice Konpap Viborg er glædeligt ny sponsor for både pigefodboldskolen og Talentskolen – det er vi rigtig stolte af. Vi håber, I alle vil svinge forbi Redoffice Konpap på Vognmagervej 10 i Viborg eller på deres fine webshop næste gang I har brug for kontorartikler. De har det hele.
Tak for jeres støtte!
Samson Pumps

Samson Pumps fortsætter som sponsor

Samson Pumps var med på talentskolen sidste år, og bakker i år op omkring begge fodboldskoler. Samson Pumps bliver således sponsor for pigefodboldskolen i påsken og talentskolen i uge 42, hvor de også har sagt ja til at blive tøjsponsor.

Tak for jeres flotte støtte.

Svanerent

Juhuu – Svanerent er ny sponsor

Tak til Dan Bjerregaard og Svanerent for opbakningen til talentskolen – det er så dejligt, at I er med på sponsorsiden.

Svanerent gør rent overalt – på kontorer, i butikker, på byggepladser. Ja, stort set alle steder. Ud over rengøringen tilbyder de også vinduespolering og facility services – hop lige ind på deres hjemmeside og se hvad det er.

Tak for jeres opbakning!

Louis Nielsen Viborg

Louis Nielsen Viborg bliver sponsor

Så kan vi med stolthed præsentere Louis Nielsen Viborg som ny sponsor for begge fodboldskoler i 2022.

Louis Nielsen passer godt på dine øjne, som er i gode hænder hos deres optikere. Hos Louis Nielsen elsker de kontaktlinser samt briller og leverer stel af høj kvalitet, som også ser godt ud.

Du finder dem på gågaden i Viborg – helt præcis Sct. Mathias Gade 17.

Golf Hotel

Golf Hotel er ny sponsor

En stor tak til Golf Hotellets direktør, Lars Iversen for hans opbakning til talentskolerne i 2022.

Golf Hotellet finder du på en af Viborgs allerbedste beliggenheder – lige ned til Søndersø. Tag lige og se den flotte film, der viser hotellet og restauranten fra sin bedste side:

Profilsport

Profilsport er ny sponsor for fodboldskolerne

Det er dejligt at kunne byde Profilsport velkommen som sponsor for både pige- og drengefodboldskolerne.

Hos Profilsport laver de tryk på tøj – sportstøj, arbejdstøj, kasketter, huer og alt muligt andet beklædning. Ud over at trykke logoer så kan de også levere alle former for reklameartikler som fx bolsjer, kuglepenne, keyhangers og oplukkere og meget andet.

Kig forbi Preben på Ærøvej 1G i Viborg eller snus lidt til hans hjemmeside, som du finder på profilsport.dk.

BeHelpful

BeHelpful bliver sponsor

Så kom der endnu en sponsor til talentskolerne for både piger og drenge – det er Viborg-firmaet BeHelpful.

Hos BeHelpful tilbyder indehaveren Betina sin hjælp som freelance SoMe Manager/ Virtuel Assistent med speciale indenfor digital markedsføring. Hun hjælper virksomheder med at få mere tid – ganske enkelt ved at varetage deres platforme på de sociale medier, så de i stedet kan have fokus på de interne arbejdsopgaver.

Hop lige ind på behelpful.dk og læs mere!

Guldsmed Norup

Guldsmed Norup er ny sponsor

Vi er stolte over at kunne byde Viborgs lokale Guldsmed Norup velkommen i sponsorfamilien omkring Pimpongs Talentskole – både for piger og drenge.

Guldsmed Norup finder du på Viborgs gågade samt online på guldsmed-norup.dk, hvor du kan shoppe alt fra smykker, ure og lækre gaver til dem du holder af… husk det næste gang der skal gives en god gave!

Løvbjerg Koldingvej

Løvbjerg Koldingvej fortsætter som sponsor

Løvbjerg på Koldingvej fortsætter igen i år samarbejdet omkring talentskolerne for piger og drenge – og det er vi superglade for.

Vi er også glade for at kunne byde Løvbjerg Koldingvejs nye købmand, Leif Fisker velkommen – det er stærkt at I fortsat bakke op om de lokale talenter.

Stoholm Slagter

Stoholm Slagter er sponsor igen i år

Stoholm Slagter har sagt ja til at være sponsor for Pimpongs Pigetalentskole som afholdes i påsken. Mange tak for jeres støtte.

I Sct. Mathias Centret finder du den ene af de to slagterbutikker, og her har de også en café, hvor du kan nyde din mad ligesom de leverer lækkert mad ud af huset.

Velkommen til Stoholm Slagter og Martin Hall, som er ny mand i butikken.