Fodboldskoler 2021/2022:

uge 42 & uge 15

Hausmann Byg

Hausmann Byg indgår sponsoraftale med talentskolen

Dejligt at kunne byde Hausmann Byg velkommen som sponsor i talentskolen. Står du med et byggeprojekt, der kræver en professionel murer, så prøv at kontakte murermester Michael Mbye Andersen fra Hausmann Byg. Han har 17 års professionel erfaring i branchen og hjælper både både private og erhverv med at realisere murerprojekter i Aarhus, Viborg, Silkeborg, Bjerringbro og omegn.

Tjek hausmannbyg.dk og se hvad de kan gøre for dig.

Pigefodboldskolen 2021

Ta´med på en tur på pigefodboldskolen, som blev afholdt i foråret 2021. Der var smil på læberne og gang i støvlerne. Tak til alle de friske piger der deltog – vi glæder os til at se jer alle igen i 2022.

Thuesen Farver & Ideer

Thuesen Farver sponsorerer talentskolerne

Velkommen til Kenn Thuesen og Thuesen Farver & Ideer som netop har sagt ja til at være sponsor hos Pimpongs Talentskole og Pimpongs Pigetalentskole. Tusinde tak for jeres opbakning! Thuesen Farver & Ideer er et moderne bolighus, hvor du kan finde alt i kunstnerartikler, kvalitetsmaling, gulve og gardiner.

Du kan besøge dem online på thuesenfarver.dk eller svinge forbi deres butik på Lundborgvej 4 i Viborg.

Viborg Ballon

Viborg Ballon støtter fodboldskolerne

Det er fantastisk, at vi kan byde Viborg Ballon velkommen som sponsor for både pige- og drengefodboldskolerne. Viborg Ballon skal være med til at skabe en festlig stemning på fodboldskolerne fremover. De tilbyder nemlig balloner til enhver lejlighed med og uden tryk. Derudover kan de også tilbyde festartikler og bordpynt i et bred udvalg – perfekt til fødselsdage, konfirmationer og andre festlige lejligheder.

Du kan også besøge deres webshop på viborg-ballon.dk.

Cito sponsorerer talentskolerne

Det er en fornøjelse at kunne byde Cito A/S velkommen som sponsor for både pige- og drengefodboldskolen. Hos Cito kan du leje alt lige fra stilladser, maskiner, skurvogne og lifte. De har afdelinger i flere byer i det midtjyske, så det er bare med at tage fat i dem, hvis du har brug for deres hjælp.

Du kan læse mere om Cito på deres hjemmeside: cito-as.dk.

Pigefodboldskole

Fodboldskole kun for piger

Kilde: TVmidtvest.dk

23 piger har brugt påsken på at spille fodbold.

– Jeg kan rigtig godt lide at spille fodbold, og så vil jeg gerne på sådan noget her. Det er sjovt, og vi får spillet en masse fodbold og danset, siger Filippa Bak Johansen.

Hun og de andre piger har været på Razak Pimpongs fodboldskole, som ind til nu mest har været for drenge. Denne gang er den første udelukkende for piger.

Læs hele artiklen og se det fine indslag her.

Løvbjerg er ny sponsor for talentskolerne

Løvbjerg på Koldingvej i Viborg skal have den varmeste velkomst til sponsorfamilien omkring talentskolerne – en stor tak til købmand Flemming Frank fra Løvbjerg Koldingvej for at støtte op omkring projektet.

Løvbjerg er sponsor for både pige- og drengetalentskolen. Husk det næste gang I skal ud at handle!

Restaurant Flammen Viborg

Restaurant Flammen leverer maden

Piger… I kan godt begynde at glæde jer til fodboldskolen, for der bliver lækkert, lækkert mad begge dage. Restaurant Flammen vil sørge for at alle pigespillere får noget godt at spise så energidepoterne kan blive fyldt op.

I deres takeaway kan du blandt andet bestille go’e ben, salat, fritter og lækre, møre og saftige stege. Du kan endda blande din helt egen TakeAway favorit-menu. Og har du snart fødselsdag så vil de gerne give dig en lille gave. De giver nemlig GRATIS SOFTICE ved afhentning af TakeAway på din fødselsdag, til dig og dem du bestiller til. Det kan I læse mere om på restaurant-flammen.dk/viborg.

Tak til Restaurant Flammen i Viborg for deres opbakning til både pige- og drengefodboldskolen i 2021.

Danske Fragtmænd kørt i stilling som sponsor

Hold da op…! Vi er bare så glade for at kunne præsentere Danske Fragtmænd som ny sponsor for begge fodboldskoler i 2021. En stor tak til Ole Nonbo og Morten Anderson for jeres opbakning.

Skulle du være i tvivl, så er Danske Fragtmænd Danmarksmestre i transport- og logistikløsninger til erhvervslivet – både små og store virksomheder indenfor alle brancher nyder godt af Ole Nonbo og kompagnis sikre fragtløsninger.

Læs mere om Danske Fragtmænd på www.fragt.dk.

Pure Power

Purepower.dk sportsernæring sponsorerer talentskolen

Purepower ønsker at give noget tilbage til sportsmiljøet, og hvad kunne være bedre end at sponsere Pimpongstalentskoler. Purepower udvikler energibarer, proteinbarer, proteinpulver, kulhydratpulver etc. til den danske elite, i form af fx nogle af Danmarks største fodboldklubber, men samtidig også breddeidrætten, hvor hovedvægten er på cykling, MTB og løb. Kunne også være til forældre, som skal forsøge at følge med deres børn på banerne til Pimpongs Talentskole.

Tjek dem ud på www.purepower.dk.