Fodboldskoler 2021:

Uge 7 & uge 42

Bilka Viborg

Bilka bakker op

Vi er stolte af at kunne præsentere BILKA som ny sponsor for både pige- og drengetalentskolen. Tak til Claus Frederiksen for den fine opbakning.

BILKA giver dig hver uge gode tilbud på alt… vil du være sikker på altid at få fingrene i de gode tilbud så følg med her på siden: www.bilka.dk/tilbudsavis.

Mentaltræneren

Mentaltræneren støtter talenterne

Mentaltræneren Peter Holst bakker igen i år op omkring talentskolen. I år også som sponsor for pigefodboldskolen. Tak til Peter for et super samarbejde.

Mentaltræneren vejleder og udvikler blandt andre idrætsudøvere til at opnå deres fulde potentiale. Men Peter kan meget mere end det – hop ind på www.mentaltraeneren.com og læs hvordan I bliver den bedste udgave af jer selv.

Stoholm Slagter

Stoholm Slagter støtter fodboldskolerne

Så skønt at vi kan byde Stoholm Slagter velkommen som sponsor for både pige- og drengefodboldskolerne. Hos Stoholm Slagter får du med garanti det allerbedste – hver gang. Lækre hjemmelavede specialiteter, forretter, stege, køkkenklare retter, kartoffel- og grønsagsretter, salater, hjemmelavede pølser og meget andet. Og skal det være let, så prøv deres mad ud af huset.

Kig ind til René i Sct. Mathias Centret eller Bjarne i Stoholm-butikken og får råd og vejledning inden du køber. Du kan også besøge dem online på stoholm-slagter.dk.

Bornhøft & Lindemann

Bornhøft & Lindemann støtter talenterne

Dennis og Heinrich med efternavnene Bornhøft & Lindemann har et revisionsfirma i Viborg, hvor de blandt andet hjælper virksomheder med deres regnskab, revision og bogholderi. Og så er de altid klar med et godt råd… Tak for jeres opbakning til talentskolen i uge 42.

Giv dem et kald på tlf. 28 88 88 00 eller sving forbi deres hjemmeside på bhlrevision.dk. Så finder de en løsning som passer til din virksomhed.

Samson Pumps

Samson Pumps på plads som sponsor

Skønt at kunne byde Samson Pumps og Kasper Nørgaard velkommen som sponsor for både pige- og drengetalentskolen. Hos Samson Pumps producerer de vakuumpumper til hele verden – faktisk mere end 80 lande. Vildt fedt at få så stor en sponsor med på talentholdet.

Du kan læse mere om Samson Pumps på samson-pumps.com.

Lindholm Biler

Lindholm Biler sponsorerer talentskolerne

Jeg vil gerne byde Henrik Bollerslev og Lindholm Biler velkommen som sponsor hos Pimpongs Talentskole og Pimpongs Pigetalentskole. Tusinde tak for jeres opbakning! Jeg håber til gengæld, at I alle vil svinge forbi Lindholm Biler, når I skal have ny bil – og det kan I både gøre i Viborg, Aarhus og Fredericia samt online på lindholmbiler.dk.

Gensyn med Pimpongs Talentskole 2020

Tre fantastiske dage i efterårsferien kogt ned til tre minutter – gode og stærke minder. Tak til alle spillerne, alle trænere og hjælpere, jer forældre, de mange sponsorer og ikke mindst Lasse Torp for at forevige dagene på allerbedste vis. Vi kan bare ikke vente helt til næste år, med at byde jer velkommen igen. Vi ses – og nyd filmen.

Hald Ege Efterskole sponsor for Pimpongs Talentskole

Hald Ege Efterskole er hovedsponsor i 2020

Vi er så glade for, at Erik Junker fra Hald Ege Efterskole igen i år har takket ja til at være hovedsponsor for Pimpongs Talentskole. Hald Ege Efterskole danner igen i år rammerne omkring fodboldskolen i uge 42, hvor vi med glæde kan byde de sejeste fodboldpiger og -drenge velkommen til tre dage med masser af fodbold på programmet. Men hvorfor vælger efterskolen at bakke op omkring talentskolen?

-Razak er en superspreder. Han smitter. Men han smitter kun med gode ting: Engagement, humør og glæde. Både ved fodbold men også ved livet. Og så har han den visdom, hans eget livs rejse har givet ham. Derfor er vi stolte over at være værter for Pimpongs Talentskole – der ligger en dannelse i det, der flugter så fint med det vi i øvrigt vil på Hald Ege Efterskole, fortæller Erik Junker.

Du kan besøge Hald Ege Efterskole online eller svinge forbi Videbechs Allé 137 i Hald Ege, Viborg.

Ejner Hessel støtter stjernerne

Ejner Hessel har om nogen forstand på stjernerne – ikke mindst dem med hestekræfter. Vi er stolte over, at Ejner Hessel bakker op omkring Pimpongs Talentskole og vores stjerner. Vi håber også, at I vil vælge dem, når der skal handles ny bil.

Se mere på hessel.dk