Så meget livsglæde i én mand…

De sidste 3 dage, har derfor været en kæmpe oplevelse for både vores søn, men også os forældre. Han har nemlig deltaget i Razak Pimpongs Talentskole – og selvom det hedder TALENTskole, som udtrykker det hårde arbejde, jamen så er overskriften stadig “Fodbold skal være sjovt”…

Jeg er så glad for, at Hr. Pimpong startede denne skole for nogle år siden. Det er virkelig en gave til de drenge og piger fra U9-U11 der gerne VIL spille bold. 3 dage med denne fyr, som nok er det største positive og energiske menneske jeg kender – Han har så meget livsglæde og er altid et stort smil, hver gang man møder ham. – og hele hans historie, ja det er det som han giver videre til børnene. ? Taknemmelighed, hårdarbejdende og en hulens masse dans.. Så kan man komme langt… ? Han selv kom til FC Midtjylland for ca. 20 år siden, fra Ghana, hvilket han gerne fortæller om sine oplevelser bla. at han spillede i bare fødder, da han var drengenes alder… Derfor går al overskud af alt, hvad han laver altid til børnene i Ghana, for at hjælpe bla. fodbold udviklingen dernede. Så drengene (og forældrene ? ) sugede jo til sig af historierne og ikke mindst om, hvordan han gennem hårdt arbejde, har haft en vild fodbold karriere – som mange vil give deres højre arm for – det samme vil de al den dans og det kæmpe smittende smil, der hele tiden følger med ham uanset, hvad han laver…. ? For drengene skulle selvfølgelig starte med at danse til opvarmning, og musikken kørte videre imens drengene trænede i de fineste omgivelser på Hald Ege Efterskole. Hold nu k*** …. Tænkte flere gange om man kan skrive drengene op til om 8-10 år ?? ? Så fedt et sports miljø omringet af charmerende hygge og en masse smuk natur… Ja, det er selvfølgelig sikker bare noget os forældre stod og beundrede, imens drengene spillede, men det gav bare en helt speciel form for ro, over hele den flotte kunststofsbane.. ?

Læs hele blog-indslaget på Lady Bach Bak